Izvor:
17.08.2017 u 16:15
0

Košarkaši Srbije u Nemačkoj: „ORLOVI“ NAPADAJU „SUPERKUP“!

Osvojili su “Trofej Beograda”, podigli samopouzdanje i sa dodatnim elanom košarkaši Srbije putuju u Hamburg na “Superkup”.

Turnir u Nemačkoj igra se od 18. do 20. avgusta, a pored Srbije i domaćine igraju još selekcije Rusije i Poljske.

Selektor Aleksandar Đorđević ima dosta povređenih igrača i s njima se redi veoma oprezno. Nikola Kalinić, koji nije igrao meč sa Crnogorcima, počeo je normalno da trenira, Nedović je takođe izašao na teren, ali radi veoma oprezno. Velika je verovatnoća da će Miroslav Raduljica propustiti i Superkup, dok se Miloš Teodosić oseća bolje, ali medicinski tim Srbije sigurno neće žuriti sa Teovim izlaskom na teren, jer još nije radio ni treninge u teretani.

Srbija prvu utakmicu na “Superkupu” u Hamburgu igra u petak protiv Poljske (21 sat), dan kasnije igra sa Rusijom (20), a poslednjeg dana turnira, u nedelju sa domaćinom Nemačkom (15).

b92.net
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter