Izvor:
18.08.2017 u 04:15
0

Selektoru BiH pozlilo: Vujošević hitno prebačen u Beograd!

Bivši trener Partizana, a sada selektor košarkaške reprezentacije BiH Duško Vujošević, hitno će tokom noći doputovati u Beograd zbog pogoršane zdravstvene situacije.

Vujošević je sa „zmajevima“ ostvario pobedu u Slovačkoj u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali neće biti u prilici da vodi ekipu u subotnjem meču u Jermeniji, koji je ključni za plasman u drugu fazu kvalifikacija za Mundobasket.

"Sa žaljenjem obaveštavamo javnost koja prati košarku u Bosni i Hercegovini i šire da selektor Duško Vujošević nije mogao iz zdravstvenih razloga da otputuje s ekipom na odlučujuću utakmicu u Jermeniju. Konziliujm lekara iz Sarajeva, Beograda i Bratislave u telefonskom kontaktu jednoglasno je preporočio da je Vujoševićevoj levoj nozi hitno potreban tretman u hiperbaričnoj komori kako ne bi došlo do teških posledica. Reprezentativce BiH će predvoditi Menusr Bajramović, a oni će biti dodatno motivisani da nadoknade odustvo selektora", rečeno je Kuriru u košarkaškom savezu BiH.

Podsetimo, Vujošević već duže vreme ima problema sa dijabetesom.

kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter