Izvor:
20.08.2017 u 22:08
0

RADULJICA OTVORIO DUŠU: Moram da budem pošten, nije prijatno osećanje!

Centar reprezentacije Srbije zbog povrede kolena nije mogao da trenira do Eurobasketa, i kako sam ističe ne bi bilo pošteno prema ostalim saigračima da bukvalno bez treninga ode na prvenstvo.

Raduljica je izjavio da bi do Eurobasketa bio spreman, jer mu je potrebno mirovanje od nekoliko nedelja da bi se upala sanirala, ali da je morao da bude pošten i prema sebi i prema saigračima, jer ne bi bilo fer da ode bez ijednog treninga.

– Nije prijatan osećaj kada znam da sam, ne mogu da kažem bio, već i da sam sada deo generacije koja je mislim postigla nešto lepo u prethodne tri godine, a opet u ovom momentu ne mogu da pomognem – rekao je Raduljica.

Prethodnih dana se povlačilo u medijima i da će Raduljica morati ''pod nož", ali na sreću to nisu tačne glasine.

– Pošto sama povreda nije toliko strašna, ne znam ko je "potegao" pitanje operacije, što je netačno. Neophodno je samo nekoliko nedelja, uslovno rečeno, mirovanja i terapija kako bi se upala sanirala, pa bi negde s početkom Evrobasketa bilo sve u redu.

aduljica je istakao i da će biti uz ekipu ukoliko bude zdrav i da će je bodriti.

– Videćemo kako bude napredovao oporavak. Za sada ide sve po planu. Ako se ukaže prilika, ne sumnjajte da ću otići da ih bodrim. Ako ne, ostaje TV ekran. Znaju momci, da sam ne samo ja, nego i svi ostali koje su povrede sprečile, duhom uz njih i da verujemo u uspeh – zaključio je Raduljica.

izvor/telegraf.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter