Izvor:
29.08.2017 u 23:40
0

ORLOVI, EVO VAM MOTIVA: Hrvati priželjkuju duel sa Srbijom u osmini finala!

Mediji u komšiluku vide probleme našeg tima kao šansu ekipe Ace Petrovića ukoliko dođe do sudara u nokaut fazi.

Košarkaška reprezentacija Srbije putuje u Istanbul bez Nemanje Nedovića i Nikole Kalinića koji su zbog povreda poslednji precrtani sa Đorđevićevog spiska.

Kada se zna da zbog povreda saigračima neće moći da pomognu ni Mioš Teodosić, Marko Simonović i Miroslav Raduljica, te ranije otpisani Jokić i Bjelica, jasno je da Srbija na Evropsko prvenstvo odlazi oslabljena.

Ipak, borba za medalju je dužnost i obaveza, ističe selektor Đorđević.

Hrvatski portal "Index.hr" ima nešto drugačije viđenje šansi Srbije na predstojećem Eurobasketu.

Uz konstataciju da ovaj sastav nema veze sa ekipom koja je svetski i olimpijski vicešampion, "Index.hr" odlazi korak dalje i ovu reprezentaciju naziva "C" ekipom.

– Jaka Srbija bila bi jedan od favorita za zlato na Eurobasketu, a u ovakvom sastavu čini se kao poželjan protivnik u osmini finala – piše "Index".

Reprezentacija Srbije nalazi se u grupi sa Letonijom, Rusijom, Belgijom, Velikom Britanijom i Turskom koja se u nastavku takmičenja ukršta sa grupom u kojoj su pored Hrvatske još Španija, Češka, Crna Gora, Rumunija i Mađarska.

izvor/telegraf.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter