Izvor:
05.09.2017 u 22:33
0

„ORLOVI“ GRABE KA PRVOM MESTU U GRUPI: Srbija – V. Britanija 82:68!

1. ČETVRTINA

U prva tri minuta meča viđen je samo jedan pogodak i to od strane Stefana Jovića. U nastavku su se ekipe raspucale, pronašle pravi ritam u napadu, pa je prva deonica okončana rezultatom 25:14 u korist srpske reprezentacije.

Najbolji u prvih 10 minuta utakmice bio je naš plejmejker Stefan Jović koji je upisao šest poena i tri asistencije.

KAKO SRBIJA MOŽE DO PRVOG MESTA?

Košarkaška reprezentacija Srbije nenadano je dobila priliku da takmičenje u grupi D završi na prvoj poziciji, uprkos porazu od Rusije.

Naime, Letonci su napravili veliku uslugu "orlovima" pošto su danas savladali "zbornaju komandu" sa 84:69, pa posle trijumfa pulena Aleksandra Đorđevića nad Velikom Britanijom, sve tri ekipe imaju identičan učinak kolo pre kraja prve faze Evrobasketa. Međutim, Srbija je u tom novoformiranom "trouglu" najbolja i zato bi ako sve bude išlo po planu u eliminacionu fazu mogla ući s prve pozicije.

E sad, da bi tako zaista i bilo, potrebno je da Letonija savlada Tursku, kao što su to učinile Rusija i Srbija, a kako mi imamo najbolju koš-razliku sa bivšim republikama SSSR-a, uspeli bismo da se dokopamo toliko željene pol-pozicije pred osminu finala Evropskog prvenstva.

Sve prethodno navedene pretpostavke pašće u vodu ukoliko naši najbolji košarkaši ne savladaju u poslednjoj rundi selekciju Belgije.

happytv.rs
Foto: fiba.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter