Izvor:
06.09.2017 u 18:25
0

NBA superstar ceni naše košarkaše: „SRBIJA JE SJAJAN TIM KOJI SE NIKOGA NE PLAŠI“!

Uoči priprema za novu NBA sezonu Džejms Harden, legenda raketa iz Hjustona, pred zvanično okupljanje ekipe stiže i da na televiziji pogleda utakmice Evropskog prvenstva.

Amerikanac je istakao da ima nekoliko favorita na šampionatu Starog kontinenta, a jedna od ekipa koje mu se posebno dopadaju je i Srbija, predvođena selektorom Aleksandrom Đorđevićem.

Srbija ima odličan tim, sjajno šutiraju, imaju pokretljive bekove, mogu da pogode važne šuteve tokom utakmice, hrabri su, igraju srcem, ničeg se ne plaše rekao je svojevremeno o srpskoj reprezentaciji član Hjustona.

Harden je tokom karijere pet puta učestvovao na All Star mečevima, tri puta našao se u najboljoj petorci NBA lige, dobitnik je mnogih pojedinačnih nagrada i priznanja, a sa nacionalnim timom SAD osvojio je Olimpijske igre u Londonu 2012. i Svetsko prvenstvo 2014. u Španiji, kada su Amerikanci u finalu savladali Srbiju.

novosti.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter