Izvor:
16.09.2017 u 03:30
0

FENOMENALAN TRIJUMF ORLOVA: Srbija je u finalu Evropskog prvenstva!

Bravo, 'Orlovi'! Košarkaši Srbije plasirali su se u finale Evrobasketa dramatičnom pobedom nad Rusijom, rezultatom 87:79!

Srbija je tokom utakmice imala i 16 poena prednosti, Rusi su se vratili zahvaljujući neverovatnom šutu u drugom poluvremenu, ali je onda stvari u svoje ruke preuzeo Bogdan Bogdanović i odveo 'Orlove' do borbe za medalju.

Prvo je minut i po pre kraja postigao veoma važnu trojku, a onda minijaturom stavio tačku na meč!

Utakmicu u 'Sinan Erdem areni' Srbija je počela odličnom odbranom i videlo se da je akcenat stavljen da se zaustavi Aleksej Šved. Posle uvodnih poena našeg tima, igrač Himkija je stigao do svog učinka, ali ga nisu previše dobro pratili drugi igrači.

Takođe, Bogdan Bogdanović je bio izuzetno raspoložen na startu, pogodio je trojku iz trećeg pokušaja i mnogo opuštenije nastavio da zatrpava mrežicu rivala. Startni centar Ognjen Kuzmić zaradio je dve brze lične greške, ustupio je mesto Bobiju Marjanoviću i tada je krenuo šou dvojice igrača.

Centar Detroita poigravao se sa čuvarima, pogađao iz svih delova reketa, a stigao je i da u stilu odsutnog Miloša Teodosića uposli Vladimira Lučića. Bogdanović i Marjanović postigli su po 13 poena, Srbija je odigrala sjajno prvo poluvreme i došla na korak od plasmana u finale Evrobasketa.

Finale je na programu u nedelju od 20.30, a meč za bronzu igra se četiri i po sata ranije.

B92
Foto: twitter/♯Брутално васпита

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter