Izvor:
17.09.2017 u 22:23
0

Poslednji raport iz Istanbula pred finale EP: OVO JE RECEPT „ORLOVA“ ZA POBEDU NAD SLOVENIJOM!

Sve je spremno za 40. finale Evropskog prvenstva u Istanbulu.

Srbija i Slovenija boriće se za titulu kontinentalnog šampionata u dvorani "Sinan Erdem" pred, kako se pretpostavlja, punim tribinama.

Obe reprezentacije tragaju za prvom zlatnom medaljom na ovom takmičenju od kada nose ova imena.

Košarkaški stručnjak i dugogodišnji NBA skaut, trenutno zaposlen u ekipi Filadelfije 76-ersa Marin Sedlaček, otkriva kako "orlovi" mogu doći do toliko željenog trofeja.

Mislim da ovo finale možemo nazvati istorijskim jer teško da će se ikada više u finalu ovako velikog takmičenja naći igrači iz "zemlje košarke" i košarkaši koji dolaze iz "zemlje zimskih sportova". Slovenci su prikazali sjajnu košarku na ovom šampionatu i biće veoma teško savladati ih. Osnova njihovog tima leži u igračima na bekovskim pozicijama, tu pre svega mislim na Gorana Dragića i Luku Dončića, dok im značajan doprinos s klupe daje Klemen Prepelič. Biće neophodno zaustaviti njihovu igru u tranziciji i sprečiti ih da uhvate loptu pod našim košem. S druge strane, naša snaga svakako leži u igri u reketu, gde dominiraju Kuzmić i Marjanović. Ne možemo izostaviti ni našeg najboljeg igrača Bogdanovića kome će morati da se priključe bar još dva igrača da bi Srbija trijumfovala. Generalno, ako Sloveniju svedemo na manje od 80 poena, mislim da imamo velike šanse da pobedimo u ovom finalu – izjavio je Sedlaček za Telemaster.

Finalni okršaj Evropskog prvenstva između Srbije i Slovenije zakazan je za 20.30.

happytv.rs/telemaster
Foto: twitter/spacebearwizard, fiba.com, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter