Izvor:
20.09.2017 u 16:43
0

Dušan Ivković oduševljen srpskim teniserom: Novak je veliki čovek i drugačiji sportista!

Legendarni košarkaški trener Dušan Duda Ivković oprostiće se od košarke večeras u Atini, a specijalni gost biće Novak Đoković.

Ivković završava blistavu trenersku karijeru u 74. godini, utakmicom u kojoj će nastupiti najveća imena evropske košarke.

Prisutan će biti i Đoković, koji je prihvatio Dudin poziv da doputuje u prestonicu Grčke.

"Jedan je od najvećih sportista, ali i veliki čovek. Često je deo humanitarnih događaja u Srbiji. Pozvao sam ga kada sam čuo da neće moći da igra šest meseci, u veoma teškom trenutku za njega. Bio je zahvalan na pozivu", rekao je Ivković, a prenosi "Sportski žurnal".

On je potom objasnio kako je kontaktirao najboljeg srpskog tenisera.

"Postojala je ideja da i Đoković igra, dobar je golfer. Ali, sada neće moći. Đoković je potpuno drugačiji tip sportiste. To sam mu i rekao. Iako nije imao moj broj, javio se. Mnogi ne odgovaraju na nepoznate brojeve. On je odgovorio i doći će. Drago mi je zbog toga", zaključio je Ivković.

sportski žurnal
Foto: ok/Printscreen/djokovic.official, wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter