Izvor:
24.09.2017 u 15:08
0

Šampioni NBA lige preskaču prijem kod predsednika SAD: „Iz Trampove izjave jasno je da ne idemo u Belu kuću“!

Zvaničnici šampiona NBA lige Golden stejt Voriorsi saopštili su da neće doći do tradicionalne posete košarkaških prvaka Beloj kući.

"Prihvatamo da je predsednik Tramp jasno stavio do znanja da mi nismo pozvani", stoji u saopštenju Golden Stejta, prenosi Rojters.

AP je preneo da je Tramp u subotu poručio da "ukoliko košarkaš ne želi tradicionalno da poseti Belu kuću nakon osvajanja NBA titule, onda neka se i ne trudi da se pojavi", reagujući na ponovljeni stav zvezde Voriorsa Stefa Karija da ga ne interesuje poseta Beloj kući uoči skorog početka nove sezone u NBA.

"Ne želim da idem…Moj stav ostaje isti", rekao je novinarima Kari u petak.

Tramp je na to odgovorio putem Tvitera.

"Prijem u Beloj kući se smatra ogromnom čašću za tim prvaka. Stefen Kari okleva, zbog toga je poziv povučen", poručio je američki predsednik.

Kako je AP naveo, nije bilo jasno da li je Tramp povukao poziv čitavom šampionskom timu ili samo Kariju.

Na stranu Karija žestokim rečima stao je njegov košarkaški kolega i jedan od najboljih igrača današnjice Lebron Džejms, koji je bez ustezanja Trampa nazvao propalicom.

"Propalice, Kari je već rekao da ne ide! Kakva onda pozivnica? Ići u Belu kuću smatralo se čašću sve dok se ti nisi pojavio!", napisao je Džejms na Tviteru.

tanjug.rs
Foto: Facebook/gswhomegame, Twitter/FloridaforHRC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter