Izvor:
03.10.2017 u 17:49
0

BRAVO MAJSTORE: Bogdan započeo NBA karijeru!

Bogdan Bogdanović debitovao je za Sakramento u NBA predsezoni. Kingsi su savladali San Antonio rezultatom 106:100, a srpski bek je za 13 minuta na parketu postigao dva poena uz tri soka (1/3 za dva, bez pokušaja za tri poena).

Bogdanović je prvi put kročio na teren u drugom delu prve četvrtine i odmah dobio podršku legendarnog saigrača Vinsa Kartera. Nekadašnji bek Partizana i Fenerbahčea imao je i vetar u leđa sa tribina, jer su ga bodrili srpski navijači sa našom trobojkom.

Zanimljivo, iako se očekivalo da će prvi NBA poeni Bogdanovića biti postignuti šutem sa velike udaljenosti, Bogdan je otvorio sezonu na spektakularan način, zakucavanjem u kontranapadu.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Instagram/bogdan.bogdanovic13

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter