Izvor:
13.10.2017 u 17:08
0

Srbi blistali u NBA ligi: Teo bolji od Bogdana! (VIDEO)

Srpski košarkaši Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović nastavljaju da privlače pažnju ljubitelja NBA lige uoči početka nove sezone.

Naši bekovi su blistali u međusobnom duelu njihovih timova, u kojem su Los Anđeles Klipersi nadigrali Sakramento Kingse 104:87.

Posebno se istakao Teodosić sa osam poena (3/5 iz igre, 2/3 trojke), šest asistencija uz po dva skoka i ukradene lopte i jednom blokadom, za 23 minuta.

Teodosić je pre svega oduševio atraktivnim dodavanjima, a čak se dva puta našao u Top 5 poteza protekle noći.

S druge strane, Bogdanović je radio ono što se najviše očekuje od njega u Sakramentu – pogađao trojke. Ubacio je tri iz četiri pokušaja i meč završio sa 13 poena za 19 minuta.

Još zapaženiji statistički učinak sprečila je nova povreda skočnog zgloba desne noge zbog koje je Srbin napustio parket krajem trećeg perioda. Neće igrati u generalnoj probi sezone, protiv šampiona Golden Stejt Voriorsa u petak, ali se očekuje da se brzo vrati na teren.

b92.net
Foto: FreeDawkins/youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter