Izvor:
25.10.2017 u 15:26
0

Micić heroj pobede Žalgirisa u Barseloni: „Mladi smo i ambiciozni“!

Srpski reprezentativac Vasilije Micić zablistao je u duelu Barselone i Žalgirisa u trećem kolu Evrolige.

Žalgiris je u ‘Blaugrani’ savladao domaći tim rezultatom 81:75, a Micić je odigrao perfektan meč –postigao je 20 poena (8-11 iz igre) i podelio 8 uspešnih dodavanja, za indeks korisnosti 24.

On nije želeo sebe da stavlja u prvi plan, već je naveo da je pobeda uspeh čitavog tima.

"Bila je ovo sjajna pobeda za naš tim. Od prvog do poslednjeg minuta smo igrali koncentrisano. Zaslužili smo trijumf i želim da čestitam saigračima na sjajnoj partiji. Ostali smo verni planu igre od početka do kraja. Znamo da imamo mladu i ambicioznu ekipu, ali moramo da se držimo onoga što nam trener kaže i mislim da je to bio ključ ove pobede", istakao je Micić.

b92.net
Foto: euroleague.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter