Izvor:
03.11.2017 u 15:02
0

Šampion protutnjao San Antonijom, Lilard pre sirene! (VIDEO)

U noći između četvrtka i petka u košarkaškoj NBA ligi odigrane su samo dve utakmice, a pobede su upisali Portland i Golden Stejt.

Portland je na svom terenu pobedio Los Anđeles Lejkerse sa 110:103, a pobedu domaćoj ekipi doneo je Damijan Lilard trojkom 0,7 sekundi pre kraja meča.

Blejzersi su ovim trijumfom prekinuli niz od dva poraza, ali su i produžili pobedničku seriju protiv Lejkersa na 13 utakmica.

Lilard je meč završio sa 32 poena i bio je najefikasniji u pobedničkom timu, Jusuf Nurkić je dodao 28, a Si Džej Mekolum 22. U poraženom timu najbolji je bio Bruk Lopez sa 27 poena, dok je ruki Kajl Kuzma postigao 22.

U reprizi prošlogodišnjeg finala Zapadne konferencije, košarkaši Golden stejta su u gostima slavili protiv San Antonija sa 112:92.

Golden stejt je tako upisao šestu pobedu u devet mečeva od početka sezone, dok San Antonio ima polovičan učinak, četiri pobede i četiri poraza.

Voriorse su do pobede vodili Kajl Tompson sa 27 poena, Kevin Durent sa 24 i Stef Kari sa 21 postignutim poenom. Drejmond Grin je dodao 16 poena. Na drugoj strani, istakao se Lamarkus Oldridž sa 24 poena i 10 skokova.

informer.rs
Foto: Facebook/gswhomegame

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter