Izvor:
10.11.2017 u 01:30
0

MILOSAVLJEVIĆ: Nismo dobili dozvolu od Unikahe da igramo za reprezentaciju!

Košarkaš Unikahe i srpski reprezentativac Dragan Milosavljević istakao je da on, Nemanja Nedović i Dejan Musli nisu dobili dozvolu kluba da igraju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Prethodno se pojavila informacija da su čelnici Unikahe dozvolili srpskim košarkašima da igraju za reprezentaciju u takozvanim "prozorima", odnosno da se stave na raspolaganje selektoru Aleksandru Đorđević za utakmicu protiv Gruzije.

Međutim, MIlosavljević demantuje da je klub dao odobrejne za tako nešto.

Svako bi voleo da igra za reprezentaciju, velika bi nam čast bila naravno. Ipak, malo je komplikovano… Unikaha nas baš nije pustila… Njihovo mišljenje jeste da ne mogu da nas zadrže, ali da će biti sankcionisano ako odemo. Ne znamo šta nas čeka kad se vratimo ovde i na koji bi način bio sankcionisan naš odlazak da igramo za reprezentaciju, to nam nisu rekli – rekao je MIlosavljević i dodao:

Imamo treninge u tom periodu. Mislim da su svi igrači u problemu, mi smo ti koji su između dve vatre, a ostali su se sklonili po strani i pustili nas da vidimo šta ćemo. U nezgodnoj smo situaciji i ne znam šta ćemo i kako ćemo. Voleli bismo da dođemo, ali dezinformacija je da nas je klub pustio – istakao je nekadašnji košarkaš Partizana, koji je ovog leta stigao u Unikahu.

Ekipa iz Malage u petak dočekuje Crvenu zvezdu u šestom kolu Evrolige.

Očekuje nas teška utakmica jer Zvezda igra vrlo dobro ove sezone. Talentovani su, a i igraju borbeno i čvrsto u odbrani. To je ekipa sastavljena od dobrih stranaca i perspektivnih i dobrih domaćih igrača. Nama je cilj top 8, verujem da je isti slučaj i sa Zvezdom, tako da nas čeka izuzetno važan okršaj. U Beogradu će biti vrlo teško da ih pobedimo i zato želimo sada da iskoristimo prednost domaćeg terena – poručio je Milosavljević.

Izvor: Informer
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter