Izvor:
13.11.2017 u 17:38
0

MUTA NIKOLIĆ DAJE ELANA SVOJIM IGRAČIMA: Prvo da padne Alba pa posle slavimo slavu!

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić kaže da očekuje dobro izdanje svog tima i pobedu nad Albom u Beogradu u 6. kolu Evrokupa.

– Alba je jedina ekipa koja nas je glatko pobedila u Evrokupu. Rekao sam i tada da ćemo igrati sve bolje i nadam se da ćemo smoći snage da pobedimo. Svakako očekujem mnogo bolju igru u odnosu na taj prvi duel. Sve što duže budemo igrali bićemo bolji – rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima pobeda nad Megom u prošlom meču ABA lige je put kako bi crno-beli trebalo da igraju.

– Protiv Mege smo odigrali na 70-80 posto onoga kako želim da igramo. Tečno i sa dobrim protokom lopte protiv kvalitetnog tima kakav je Mega. Takođe, nadam se da ćemo protiv Albe pobediti pošto mi je sutra slava – kazao je on.

Centar Ðoko Šalić naglašava da je susret sa Albom nova prilika da se pokaže napredak u igri.

– Osećamo da igramo bolje i da će nam se uz malo strpljenja to vratiti i kroz rezultate. Protiv Albe smo u Berlinu doživeli ubedljiv poraz, ali mislim da će u Beogradu, pred našim navijacima, utakmica biti potpuno drugačija. Želimo pobedu i učinićemo sve da do nje dođemo -zaključio je Šalić.

Košarkaši Partizana posle pet kola C grupe Evrokupa nalazi se na šestom mestu sa skorom 1-4, dok je Alba druga sa 4-1.

Utakmica između Partizana i Albe igra se sutra od 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter