Izvor:
18.11.2017 u 18:57
0

IZVANREDNA IGRA: Odlična partija Jokića protiv Pelikansa! (VIDEO)

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, pružio je dobru partiju protiv najboljih visokih igrača u ligi – Entonija Dejvisa i Demarkusa Kazinsa.

Srpski igrač nije mnogo forsirao u napadu, pošto je za 26 minuta u igri šutirao 3/5, trojke 1/2 i bacanja 6/6.

Nagetsi su potpuno demolirali Pelikanse, i u prvi plan su iskočili igrači poput Džamala Marija koji je ubacio 31 poen, ili Gerija Herisa koji je meč završio sa 22 poena.

Jokić je pustio svoje raspoložene saigrače da zatrpavaju koš Nju Orleansa, a on je radio onaj ostali posao, skakao, asistirao, a igrao je i dobru odbranu.

Kazins i Dejvis su potpuno neutralisani, a velikom merom i zbog Pola Milsapa, koji je polako krenuo da igra košarku koja se očekuje od njega i vidi se da i Jokić napreduje defanzivno sa njim.

Nikola je meč završio sa 13 poena, 11 skokova, šest asistencija i jednom blokadom.

Telegraf
Video: Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter