Izvor:
21.11.2017 u 14:52
0

OKRŠAJ SRBA U NBA: Jokić slavio protiv Bogdana u duelu Denvera i Sakramenta! (VIDEO)

Denver nagetsi savladali su Sakramento kingse sa 114:98, pa je u okršaju srpskih igrača u najjačoj ligi na svetu slavio Nikola Jokić zabeleživši dabl-dabl učinak od 16 poena i 14 uhvaćenih lopti, dok je Bogdan Bogdanović sa klupe postigao deset poena uz tri uhvaćena skoka.

Nikola Jokić bio je jedan od predvodnika Denvera pa je na parketu protiv Sakramenta proveo 34 minuta za koje je zabeležio dabl-dabl učinak od 16 poena i 14 uhvaćenih lopti uz tri asistencije, procenat šuta od 58 odsto i samo dve izgubljene lopte.

Uz Jokića, najraspoloženiji u redovima Nagetsa bili su Barton sa 25 poena, Heris sa 20 i Mari sa 18 postignutih poena.

U redovima Sakramenta takođe je bilo pet igrača sa dvocifrenim brojem poena, pa su tako Kufos i Hil postigli po 16, Foks i Rendolf po 12, dok je deset poena zabeležio srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

Bogdan je na parketu proveo 21 minut za koji je još zabeležio i tri uhvaćene, ali i dve izgubljene lopte uz procenat šuta od 36 odsto iz igre.

Tim iz Kalifornije se na svom parketu držao u igri prvo poluvreme, ali je Denver u trećoj deonici stekao dvocifrenu prednost, koju do kraja susreta nije ispuštao.

Nagetsi su upisali svoju desetu pobedu u 17 odigranih mečeva i nalaze se na šestoj poziciji Zapadne konferencije, dok je Sakramento pretposlednji sa četiri pobede i 13 poraza.

Naredne mečeve i Bogdanović i Jokić igraju za dva dana protiv Lejkersa odnosno Roketsa.

Nemanja Bjelica postigao je sedam poena u porazu Minesote od Šarlota 118:102.

Bjelica je na parketu proveo 15 minuta za koje je uz sedam poena uhavtio i tri skoka, imao jednu blokadu i nastavio da šutira u visokim procentima (75 odsto u ovom meču) .

Najefikasniji u redovima Minesote bili su Kroford sa 19, Tauns i Tig sa 18 i Batler sa 14 poena.

U pobedi Šarlota blistao je Dvajt Hauvard sa 25 poena i 20 skokova, Kaminski je imao 24 poena, a Batum je dodao 17.

Minesota je upisala sedmi poraz u 17 odigranih mečeva, dok je Šarlot zabeležio sedmu pobedu.

Detroit Pistonsi su ubedljivo poraženi na svom parketu od ekipe Klivlend Kavalirsa sa 116:88.

Srpski centar Boban Marjanović ponovo nije zaigrao ni minut na meču.

Najefikasniji u pobedi Kavsa bili su Lav sa 19 poena, Džejms i Krauder su dodali po 18, dok je 14 poena zabeležio Kalderon.

U redovima Pistonsa su samo tri igrača bila dvocifrena, Haris sa 11 i Džonson i Džekson sa po deset poena.

Detroit je upisao šesti poraz, Klivlend desetu pobedu u 17 odigranih mečeva.

Happytv.rs/Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter