Izvor:
26.11.2017 u 03:21
0

GALATASARAJ GA ŽELI: Radonjić prva opcija!

Bivši trener Zvezde prva opcija da nasledi Ermana Kuntera.

Dejan Radonjić je bez posla od odlaska iz Zvezde, ali bi njegov status "nezaposlenog" uskoro mogao da se promeni, jer se na uvek dinamičnom košarkaškom tržištu otvorila opcija za crnogorskog stručnjaka.

Prema navodima tog portala Radonjić je prva varijanta da nasledi i dalje aktuelnog trenera Galate Ermena Kuntera, koji niže poraze na oba fronta, pa mu uprava polako traži zamenu.

To je Radonjić, a situacija je došla dotle da se čeka samo njegov odgovor da se posao završi.

Galatasaraj se muči u turskom šampionatu sa skorom 3-4, u Evrokupu je još gori, ima samo jednu pobedu u šest utakmica, pa je neka šok terapija sada neophodna posrnuloj ekipi.

Pitanje je, međutim, da li će Radonjić dati potvrdan odgovor, jer je bio deo Zvezda kada je klub pogodila tragedija sa ubistvom navijača Marka Ivkovića Jagode. Mučno je tada bilo i Radonjiću, kao i svima, nebrojeno puta je to pominjao kao jedan od najstrašnijih trenutaka u karijeri.

Sada mu se otvara šansa da vodi klub čiji su navijači počinili zlodelo, pa će sigurno i emocije raditi kod Radonjića prilikom preispitivanja odluke.

Izvor: Telegraf
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter