Izvor:
05.12.2017 u 16:37
0

Stef Kari povredio članak, na štakama napustio teren! (VIDEO)

Stef Kari, jedan od najboljih košarkaša današnjice, povredio je skočni zglob u utakmici sa Nju Orleans Pelikansima u NBA ligi.

Plejmejker Golden Stejta iskrenuo je zglob u pokušaju da preseče napad Pelikansa u finišu utakmice, uz pomoć je napustio teren, a iz hale je izašao na štakama.

Kari je zabrinuo navijače Ratnika jer je već imao sličan problem u prošlosti, ali su oni odahnuli jer su rendgenski snimci pokazali da nema preloma.

"Nije mi se desilo neko vreme da iskrenem zglob. Videćemo kako ću se osećati sutra i od toga ćemo krenuti. Očigledno je nezgodna situacija, ali ću se vratiti", rekao je Kari, a onda i kritikovao sebe:

"Bio je to glup potez jer sam pokušao da ukradem loptu, došlo je do ‘beng-beng’ situacije. Nagazio sam na stopalo I’Tvana jer nisam mogao da se zaustavim. Boli, ali želim što pre da se vratim na parket. Staviću led i počeću sa procesom rehabilitacije što je pre moguće".

Voriorsi su savladali Pelikanse rezultatom 125:115, iako su gubili 20 razlike, a Kari će verovatno propustiti gostovanje u Šarlotu, gradu u kojem je proveo detinjstvo.

b92.net
Foto: twitter/Stephen Curry

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter