Izvor:
05.12.2017 u 23:45
0

ZVEZDA OBAVESTILA: Većinu mečeva u Evroligi će igrati u hali „Aleksandra Nikolića“!

Crvena zvezda obaveštava javnost da će veći broj mečeva koje kao domaćin igra u Evroligi odigrati u hali 'Aleksandar Nikolić', umesto u Beogradskoj areni.

"KK Crvena zvezda mts ovom prilikom obaveštava javnost da će veći broj mečeva u Beogradu do kraja ligaškog dela, igrati u nekadašnjem Pioniru, odnosno dvorani koja nosi ime po legendi srpske i jugoslovenske košarke, i jednom od osnivača KK Crvena zvezda – Aleksandru Nikoliću", navodi se na sajtu crveno-belih.

Poseta na mečevima srpskog i regionalnog šampiona u elitnom takmičenju nešto je manja nego ranijih sezona, pa je uprava tima sa Malog Kalemegdana odlučila da je svakako bolje da hala bude krcata, nego polu prazna – što će gostima svakako otežati posao.

Crveno-beli u petak od 19 časova dočekuju Anadolu EFES u jedanaestom kolu Evrolige, posle velike pobede u Madridu protiv Reala u prošlom kolu.

Ekipa Dušana Alimpijevića nalazi se na deobi od 12. do 15. mesta sa tri pobede i sedam poraza, dok isti učinak ima i EFES, kao i još tri ekipe.

Izvor: B92
Foto: instagram/crvenazvezdakk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter