Izvor:
20.12.2017 u 03:23
0

ŽELJKO OBRADOVIĆ PRONAŠAO OPRAVDANJE ZA CRVENO-BELE: Evo kako je trener Fenera objasnio ubedljiv poraz Zvezde!

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović rekao je posle večerašnje ubedljive pobede svoje ekipe nad Crvenom zvezdom da se u igri crveno-belih video umor.

– Ovo je važna pobeda za nas. Razumljivo je što je Zvezda bila na nešto slabijem nivou, video se umor. Imali su težak put u Valensiju, a potom i u Crnu Goru, pa su došli ovde. Tako i ja sada brinem kakvi ćemo biti za dva dana protiv Makabija – rekao je Obradović posle utakmice.

Fenerbahče je večeras sa 82:56 pobedio Crvenu zvezdu u 13. kolu Evrolige.

– Na poluvremenu sam rekao igračima da moramo da promenimo odbranu, da budemo agresivniji, što smo i uradili u drugom poluvremenu – rekao je Obradović.

Najefikasniji igrač Fenerbahčea Jan Veseli kazao je da se ekipa dobro pripremila za meč sa Zvezdom i nije ponovila greške iz prethodne utakmice protiv Žalgirisa.

– Nije bilo lako spustiti ih na 56 poena, ali dobro smo se pripremili i držali se plana. Nismo ponovili greške iz utakmice sa Žalgirisom – rekao je Veseli.

On je kazao da ga posebno raduju utakmice na domćem terenu zbog dobre podrške s tribina.

– Svaka utakmica je bitna za nas. Izgubili smo prethodnu kod kuće i ovoj smo morali da budemo bolji. U ovoj nedelji kada se igraju dve utakmice, bitno je da svi budu spremni… Mora da dodje do rotacije, posebno sada kada smo igrali u nedelju, danas i za dva dana – zaključio je Veseli.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Fenerbahçe Doğuş

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter