Izvor:
22.12.2017 u 04:12
0

ALIMPIJEVIĆ POSLE PORAZA U PIONIRU: Licemerno je da timu zameram bilo šta, za 7 dana odigrao je 4 utakmice!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević izjavio je da je umor bio jedan od glavnih razloga poraza od Panatinaikosa (69:63) u Evroligi.

"Imali smo veliku šansu da se uporedimo sa sjajnom ekipom, koja je u prva četiri. Nažalost, nismo imali dovoljno energije da pobedimo. Putovanja su ostavila trag, to se videlo u odbrani prilikom skoka i njihovih promašenih šuteva. Bio bih licemeran ako bih zamerio bilo šta igračima, borili smo se koliko smo mogli u ovom trenutku", rekao je Alimpijević na konferenciji za medije posle meča.

On je odao priznanje ekipi na dosadašnjim rezultatima.

"Ovaj tim je došao u nenormalnu situaciju da je normalno da pobeđuje stalno. Imali smo seriju, trudićemo se da je vratimo. Pokušaćemo opet da rastemo i napredujemo".

Prema njegovim rečima, odlučila je slaba igra u prvom poluvremenu crveno-belih, odnosno "ničije lopte" koje su uglavnom išle gostima.

"Ne mislim da je treća četvrtina bila presudna (serija Panatinaikosa 11:0 prim. aut), već prvo poluvreme kada smo napravili dosta grešaka. Nema tu velike pameti".

Trener Panatinaikosa Ćavi Paskval bio je zadovoljan ishodom duela u Beogradu i poručio da su "zeleni" odradili odličan posao.

"Bio je težak meč, znali smo da će biti tako protiv ozbiljnog tima. U drugom poluvremenu smo posebno dobro igrali, iako smo izgubili u finišu energiju, ali smo na kraju bili mirni i ostvarili zasluženu pobedu", zaključio je Paskval.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: kkcrvenazvezda.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter