Izvor:
23.12.2017 u 19:23
0

DEJAN MILOJEVIĆ: Zvezda je favorit, ali verujemo u podvig!

Trener košarkaša Mege Dejan Milojević označio je Crvenu zvezdu kao glavnog favorita za odbranu trofeja ABA lige, ali dodao da veruje da njegovi izabranici mogu da naprave iznenađenje protiv beogradskog evroligaša.

"Dočekujemo Crvenu zvezdu koja je prvi favorit za osvajanje ABA lige. Imaju izuzetno kvalitetan tim, iskusnih i mladih igračca. Potrebno je da odigramo agresivnu odbranu sa puno energije u igri. Bitno je da damo sve od sebe, a za šta će to na kraju biti dovoljno videćemo", rekao je Milojević za klupski sajt.

Milojević zbog povreda neće moći da računa na Ognjena Čarapića i Nikolu Miškovića, a u centru pažnje biće Dilan Enis koji je pre dve nedelje prešao upravo iz Mege u Crvenu zvezdu.

Jedan od najiskusnijih košarkaša Mege Stefan Sinovec istakao je da će njegova ekipa pokušati da iskoristi svoje prednosti.

"U nezgodnom trenutku nam dolazi najteži protivnik koji će sigurno želeti da pokaže reakciju posle dva poraza u Evroligi. Igramo protiv ekipe koja nije samo u vrhu ABA lige, već i u evropskom vrhu. Sigurno je da izlazimo na teren sa velikom nadom u podvig, pokušaćemo da iskoristimo naše prednosti, a to su mladost i više treninga. Od odbrane sve polazi i ako tu odigramo na najvišem nivou i uspemo da uvedemo utakmicu u neizvestan finiš, onda je sve moguće", naveo je Sinovec.

Utakmica 13. kola ABA lige između Mege i Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 18 sati u hali Pinki u Sremskoj Mitrovici.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter