Izvor:
25.12.2017 u 19:41
0

SPEKTAKL: Božićni okršaj Golden Stejt Voriorsa i Klivlend Kavalirsa!

Od 21 čas po srednjoevropskom vremenu na programu će biti pravi Božićni NBA spektakl – Golden Stejt Voriorsi dočekaće Klivlend Kavalirse.

To će biti prvi duel dve najbolje franšize u NBA ligi nakon prošlosezonske finalne serije koju su ‘Ratnici’ lako dobili rezultatom 4:1.

Međutim, za razliku od istog perioda prošle godine, oba sastava imaju mnogo više oscilacija, pa tako ne zauzimaju prva mesta u svojim konferencijama – Voriorsi su drugi na Zapadu sa skorom 26-7, dok su Kavsi treći na Zapadu sa 24 pobede i 9 poraza.

Takođe, u redovima domaće ekipe neće biti povređenog Stefa Karija, koji je već dve nedelje na pauzi otkad je iskrenuo skočni zglob.

"Stef još uvek nije igrao ni tri na tri na treningu, trenira bez kontakta. Ne može igrati, bilo bi to neodgovorno. On se oporavlja dobro i sve ide po planu. Igraće tek kad bude u potpunosti spreman", izjavio je trener Stiv Ker.

Zanimljivo, od povrede skočnog zgloba Karija, Voriorsi su imali niz od sedam pobeda, a glavnu ulogu na terenu preuzeo je Kevin Durent, koji je u tim mečevima prosečno beležio 32,3 poena, 9,6 skokova, 6,6 asistencija i 3 blokade.

Utakmica se igra u standardnom Božićnom terminu od 21 sat po našem vremenu, dok će tri sata ranije na parket Njujork Niksi i Filadelfija 76ersi.

Njujork od 18.00 po srspkom vremenu dočekuje Filadelfiju, a granica na sjajnog Letonca Porzingisa postavljena je na 24,5.

Od 23.30 sastaju se Boston Seltiksi i Vašington Vizardsi.

Izvor: B92
Foto: Facebook/gswhomegame

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter