Izvor:
26.12.2017 u 23:00
0

PREDRAG DANILOVIĆ: Ogroman uspeh seniora, dame će se vratiti na uspešnu košarkašku stazu!

Predsednik Košarkašog saveza Srbije Predrag Danilović istakao je da je 2017. godina bila takmičarski veoma uspešna jer je, uprkos problemima sa povredama, muški tim osvojio srebro na Evropskom prvenstvu.

– Seniori su ostvarili ogroman rezultat zbog poteškoća sa povredama. Najveće zasluge idu igračima i stručnom štabu. Ženska reprezentaciju nije nastavila niz uspeha (11. mesto na EP), ali siguran sam da će se vratiti na stare staze – rekao je Danilović na Novogodišnjem koktelu KŠ.

On je dodao da je Savez dobio veliko priznanje od FIBA organizacijom Evropskog prvenstva za žene 2019. godine.

– Tu su i uspesi mlađjih selekcija koji su zalog za budućnost, naši igrači zauzimaju prvo mesto u igri 3 na 3. Naredne godine bićemo domaćini juniorskog kadetskog prvenstvo Evrope u Novom Sadu, a prvi put ćemo organizovati NBA kamp "Košarka bez granica". Posebno moram da istaknem podršku države, ministarstva sporta i Olimpijskog komiteta – poručio je Danilović.

Na svečanosti u hotelu "Kraun plaza" za najbolje u 2017. godini proglašeni su Bogdan Bogdanović (seniori) i Jelena MIlovanović (seniorke).

Izvor: Tanjug
Foto: kss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter