Izvor:
29.12.2017 u 14:18
0

EVROLIGA: Zvezda večeras u Milanu igra protiv Armanija!

Košarkaši Crvene zvezde, u poslednjem meču u godini, večeras će u 15. kolu Evrolige gostovati Armaniju u Milanu. Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević očekuje da njegov tim prikaže dobru partiju. Crveno-beli u Milanu završavaju veoma uspešnu 2017, u kojoj je osvojena tripla-kruna – Kup Radivoja Koraća, ABA liga i Superlige, i to će im biti čak 82 meč u godini. "Posle serije dobrih treninga i perioda oporavka očekuje nas gostovanje u Milanu. Za Armani je karakteristično da je to ekipa koja ide trenutno ispod svojih očekivanja, sudim na osnovu toga kako je formiran tim, stručni štab i koliko je novca uloženo. Verujem da će do kraja sezone učiniti sve da uđu u borbu za prvih osam mesta jer za to realno imaju kapacitet u sjajnom igrackom kadru", rekao je Alimpijević za klupski sajt. Kao najbolje pojedince italijanskog velikana izdvojio je Endrjua Gaudloka, Vladimira Micova i Džordana Tiodora. "Pomenuti tri dovoljno govori o njihovim ambicijama i kvalitetu. Njihov tim je u potpunosti poprimio italijanski stil igre uprkos tome što je sačinjen od internacionalaca. Karakteristiše ih igra u tranziciji, puno dobrih rešenja u prvih 10 sekundi napada i moramo da učinimo sve da iskontrolišemo njihovu igru u tranziciji", naveo je Alimpijević. Utakmica se igra od 20.45 u Mediolanum forumu u Milanu.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/KK Crvena Zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter