Izvor:
19.01.2018 u 02:09
0

TEŽAK ISPIT U IZRAELU: Zvezda napada Makabui!

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Makabiju u meču 19. kola Evrolige.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević veruje da će ekipa bez povređenog Pera Antića u Tel Avivu protiv Makabija prikazati dobru partiju. Antić posle poraza od Himkija (79:70) iz Beograda nije otputovao za Izrael kako bi zalečio povredu stopala.

– Idemo na Makabi bez treninga i bez Pere Antića, sa još nekoliko sitnih povreda igrača o čijem učešću ćemo odlučiti na dan utakmice. To ne znači da tamo idemo bez želje da napravimo dobar rezultat, ali sve što radimo u Evroligi je izvanredna priprema za izazove. Tu su važne utakmice u ABA ligi, a bliži se i Kup koji je već sredinom februara i treba i o tome razmišljati – rekao je Alimpijević za zvaničan sajt kluba.

Crvena zvezda je slavila na prethodna tri duela sa šestostrukim šampionom

Izraela, a ove sezone u Beogradskoj areni bilo je 87:84.

– Makabi je ekipa koja igra dobro, bolje nego prethodne sezone. Cilj im je plasman u Top 8, a koliko o utakmici sa Crvenom zvezdom ozbiljno razmišljaju govore i njihove izjave da su neke igrače planski odmarali na utakmici u Pireju – kaže Alimpijević.

Izvor: Kurir
Foto: kkcrvenazvezda.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter