Izvor:
04.02.2018 u 14:31
0

TROJKOM PODIGAO HALU NA NOGE: Jokić izazvao opštu euforiju, a potom presudio meč! (VIDEO)

Srpski centar najzaslužniji za trijumf Denvera protiv Golden Stejta.

Nije molgo lepše, nije moglo bolje, nije moglo slađe: srpski centar Nikola Jokić izazvao je opštu euforiju u hali trojkom kojom su Nagetsi preuzeli vođstvo protiv aktuelnog šampiona Golden Stejta (107:104), a potom im presudio sa linije penala, odmah u narednom napadu, i tako dao ključni doprinos velikoj pobedi od 115:108 u Koloradu.

Mini-serija srpskog košarkaša 5:0 bila je vrhunac vrlo neizvesne utakmice, zapravo bila je to ta sjajna trojka koja je bacila u trans sve u hali, izazvala grmljavinu decibela, a Jokića proizvela u heroja.

Nikola je utakmicu završio sa 19 poena i 9 skokova, nije bio najefikasniji, ali jeste najzaslužniji za vredan trijumf Grumenja u borbi za plej-of.

Najviše poena za domaći sastav postigao je Vil Barton, 25, Heris je dodao 16, a Marej 15…

Upravo je Heris "inicirao" ključni trenutak utakmice, jer je njegov pokušaj da zakuca krenuo naopako, no ipak je uspeo da na sebe navuče dvojicu igrača, lopta se od obruča odbila do potpuno usamljenog Jokića u ćošku, a ovaj, hladan kao špricer, pogodio verovatno jednu od najvažnijih trojki u svojoj karijeri.

Šampion je bio u nokdaunu!

Durent je odigrao još jedan veliki meč, ubacio je 31 poen, Kari je dodao 24, Tompson 16… Sve to ovoga puta nije bilo dovoljno da se slavi na "vrućem" terenu u "Jokićevoj kući".

Denver je ovim uspehom održao odstojanje u odnosu na Kliperse na tabeli Zapadne konferencije sa dve pobede više.

Telegeraf
Foto: Youtube/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter