Izvor:
09.02.2018 u 04:22
0

IMA LI PILOTA U AVIONU? Jokić se sjajno snašao u novoj ulozi! (FOTO)

Nikola Jokić odličnim partijama ove sezone oduševljava navijače Denvera, posebno u poslednjih mesec dana, kada je bacao na pleća šampiona Golden Stejt ili moćnu Oklahomu.

Sada je uradio nešto drugo, što je jednako izazvalo sreću među pristalicama Nagetsa. Naime, Jokić je sa saigračem Džamalom Marejom otišao na aerodrom, gde su njih dvojica pomagali putnicima, koji nisu krili radost što ih vide.

Srpski centar je posle nestvarnih igara velika zvezda u SAD, pa ne čudi što su svi želeli da imaju njegov autogram ili da susret sa mladim Somborcem ovekoveče selfijem.

Jokiću to nije teško padalo, naprotiv, već je rado izlazio u susret svima. Na kraju se našao i u ulozi pilota, pošto je sa saigračem iz Denvera sedeo u kabini.

Blic
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter