Izvor:
10.02.2018 u 03:15
0

STOTKA U PIONIRU ZA NEBOJŠU GLOGOVCA: Zvezda uzela meru Armaniju!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Armani iz Milana u dvorani "Aleksandar Nikolić" u utakmici 22. kola Evrolige – 100:89 (23:20, 27:25, 21:20, 29:24).

Svi prisutni u hali "Pionir" minutom ćutanja odali su poštu preminulom Nebojši Glogovcu. Navijači Crvene zvezde nosili su majice na kojima je bio lik preminulog glumca.

Srpskom šampionu je to deveta pobeda u sezoni i sada je na tri koraka od osmoplasiranog Makabija. Crveno-beli se i dalje nadaju da mogu do TOP 8, a današnji trijumf im podgreva tu nadu.

Armani ima učinak 7-15.

Izuzev u nekoliko uvodnih minuta, košarkaši Crvene zvezde su sve vreme kontrolisali dešavanja na terenu "Pionira". Gotovo sve vreme su bili u vođstvu, jer su uspeli da odbiju nekoliko "napada" gostiju. Kako je vreme odmicalo šuteri tima Dušana Antonijevića su bili sve sigurniji, pa su rešetali koš Armanija i na kraju, zaključno sa trojkom Feldina, došli do stotke!

Zvezdi je ovo druga pobeda nad Armanijem, od koga je bila bolja i u Milanu.

Stefan Janković i Matijas Lesor su dali po 15 poena, jedan manje ubacio je Tejlor Ročesti, 11 je dodao Alen Omić, po deset Džejms Feldin i Nemanja Dangubić…

Lesor je ostvario dabl-dabl, jer je imao i deset skokova. Kuzminskas sa 17 i Gaudlok sa 15 poena bili su bolji od ostalih kod Armanija.

U Evroligi sledi dvonedeljna pauza zbog nacionalnih Kupova, a Zvezda u 23. kolu gostuje Broseu 23. februara.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter