Izvor:
28.02.2018 u 16:03
0

BORBA SRPSKIH DIVOVA U NBA: Marjanović i Jokić se zabavljali na terenu ozbiljno igrajući jedan protiv drugog!(VIDEO)

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Boban Marjanović kaže da je bilo zanimljivo voditi duele sa zvezdom Denvera Nikolom Jokićem i izneo niz pohvala za bivšeg saigrača iz Mege.

Marjanović je bio jedan od pokretača preokreta protiv Denvera od -19 poena do pobede 122:120, uz 18 poena i to nekoliko puta preko Jokića.

– Bilo je zabavno. Uložio sam mnogo energije, radio ono što mi je rečeno i pomogao ekipi da ostvari pobedu. Teško je čuvati Jokić, sjajan je igrač, jedan od najboljih u NBA. Ujedno, veliki mi je prijatelj, bilo je neverovatno da se takmičimo na terenu – rekao je Marjanović američkim novinarima posle meča.

Marjanović je istakao da se trudi da iskoristi svaku šansu otkako je nedavno stigao iz Detroita posle trejda.

– Igrači me upoznavaju, sve zavisi od postave… Čekam šansu, vredno treniram i srećan sam kada ekipa pobeđuje. Osećam da imam podršku svih u Los Anđelesu – rekao je 222 centrimetra visoki Srbin.

Klipersi su sada u zoni za plej-of na Zapadu, a upravo su Denver spustili ispod crte u direktnom sudaru.

– Nikada ne odustajemo, čak i kada gubimo sa dvocifrenom razlikom brzo se vratimo. O tome sam baš pričao sa Teodosićem – zaključio je Marjanović.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter