Izvor:
01.03.2018 u 01:23
0

BOBI ODUŠEVIO TRENERA KLIPERSA: Hteo sam da ga menjam, ali mi nije dao!

Klipersi su pobedili Denver sa 122:120, a Boban Marjanović je proveo samo 15 minuta na parketu i za to vreme ostvario učinak od 18 poena, šest skokova, dve ukradene lopte, jedne asistencije i blokade.

Trener tima iz Los Anđečesa Dok Rivers iskoristio ga je kao pravog "X faktora" i zahvaljujući njegovoj sjajnoj roli u poslednjoj deonici Klipersi su stigli do pobede.

Na treningu nismo mogli da ga zaustavimo u pik-en-rolu i odmah sam rekao saradnicima da će igrati. Planirao sam da ga ubacim u vatru, a on je odlično odradio posao. Bilo je problema u napadu, Marjanović je ušao u igru, bilo nam je potrebno da nas neko podigne i on je to dobro odradio. Ovo je velika pobeda za nas – rekao je trener Klipersa i dodao:

Videlo se da je Marjanović bio primoren. Mislio sam da će u nekom trenutku i da padne, ali nisam želeo da ga izvodim iz igre. Odmah sam pozvao tajm-aut i rekao mu da malo odmori jer nisam želeo da ga menjam. On mi je rekao da ne želi da izađe. Sjajno – oduševljen je bio trener Klipersa.

Klipersi se nalaze na osmom mestu Zapada sa skorom 32/27, dok su Nagetsi deveti sa 33/28 i ove timove čeka velika borba za prolaz u plej-of.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter