Izvor:
03.03.2018 u 03:28
0

SAN O TOP 8 ŽIVI: Zvezda izašla iz krize! Crveno-beli se u Pioniru posle drame osvetili Unikahi!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Unikahu u dvorani "Aleksandar Nikolić" rezultatom 80:76 u utakmici 24. kola Evrolige.

Zvezda se se učinkom 10-14 izjednačila sa večerašnjim rivalom na desetom mestu. Devetoplasirana Baskonija im beži jednu pobedu, a Makabi na osmom mestu, koje vodi u plej-of, dva trijumfa.

Prvo poluvreme proteklo je u rezultatskoj klackali, pa je prvi deo igre okončan egal rezultatom.

Mnogo bolje su crveno-beli ušli u drugo poluvreme i već sredinom trećeg kvartala došli do dvocifrene prednosti.

Nije se Malaga predavala ni tada. U poslednjoj četvrtini su gosti mini serijama uspeli da minimalizuju prednost Zvezde, pa je zaostatak gostiju smanjen na samo dva poena minut pre kraja.

Ipak su crveno-beli bili hladnije glave u završnici i sa linije penala rešili pitanje pobednika.

Najefikasniji kod Crvene zvezde bio je Tejlor Ročesti sa 21 poenom. Bjelica je ubacio 13 i to sve u drugom delu igre. Još su dvocifreni bili Feldin sa 11 i Lazić sa 10 poena.

Kod gostiju se istakao Vaščinski sa 13 poena, samo jedan manje imali su Bruks i Milosavljević.

Ovo je prva pobeda Zvezde posle dva uzastopna poraza, od Partizana u finalu Kupa Radivoja Koraća i od Bamberga u Evroligi.

Na tribinama hale "Aleksandar Nikolić" bilo je manje od 5.000 gledalaca, što je najmanja poseta na Zvezdinim utakmicama ove sezone u Evroligi. Razlog leži u bojkotu mečeva crveno-belih najvatrenijih pristalica zbog Alena Omića.

Kurir
Foto: euroleague.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter