Izvor:
03.03.2018 u 15:22
0

MI SE SVI VOLIMO I POŠTUJEMO! Antić: Nema frke u Zvezdi, sjajno se družimo!

Centar Crvene zvezde Pero Antić istakao je timsku odbranu kao ključni faktor pobede nad Unikahom (80:76) u Evroligi.

Bilo je i sportske sreće i naše dobre odbrane. Unikaha je odličan tim, posebno u napadu, ali smo mi pokazali dobru timsku odbranu. Pogodili smo i dosta šuteva, ali moramo da poradimo na ofanzivnom skoku – rekao je Antić.

Antić se posle nekoliko meseci pauze zbog povrede vratio na evroligaški parket.

– Bilo mi je čudno uopšte da igram posle toliko vremena. Jedno je teretana, a drugo utakmica bez obzira na to što sam fizički spreman. Branko i ja smo zamenili uloge, on sa pogađa trojke, a ja igram odbranu.

Prethodnih nedelja se dosta spekulisalo o narušenoj atmosferi u Zvezdi, Antić ponavlja da nema frke.

– Ovde je odlična hemija, sjajno se družimo. Ako se niko ne svađa na terenu onda nešto ne valja. Svi se volimo i poštujemo, vidite i rezultat toga. Nisam podviknuo u smislu da se derem nego u smislu da neko ne čuje neki "pik" ili nešto. Svi smo profesionalci, znamo svoj posao i uloge. Zna se ko treba da viče, samo trener, a mi kao i svaki tim da slušamo.

Crveno-beli su i dalje u igri za plej-of, iako su šanse minimalne.

To je cilj u svakom sportu, ko nije spreman za to treba da uzme kofere i ide. Uvek smo se borili. Tako je bilo i kad sam igrao za Olimpijakos, kad nam niko nije davao šanse 2011. mi smo osvojili. Idemo kao autsajderi dalje, ne letimo, samo radimo – kazao je Antić.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter