Izvor:
10.03.2018 u 18:18
0

CRNO-BELI ZA OPROŠTAJ OD ABA LIGE: Bez šansi da se domognu plej-ofa!

Crno-beli su odavno ostali bez šansi da se domognu plej-ofa, ali je meč protiv Budućnosti (preokret posle -18) pokazao da nikome neće popuštati.

"Idemo u Zagreb sa željom da utakmicom poslednjeg kola, na dobar način završimo ovaj deo sezone. Iako nećemo biti kompletni, pokušaćemo da energijom i zalaganjem pariramo još jednom učesniku plej-ofa i da iz tog pristupa dođemo do pobede. Cedevita je redovan učesnik doigravanja, ima veoma kvalitetan tim i neće biti lako, ali verujemo u sebe i ono što radimo", istakao je Čanak.

Van stroja zbog povreda su trenutno Najdžel Vilijams-Gos i Đoko Šalić, ali se oporavio Marko Čakarević.

"Čeka nas protivnik koji ima ambicije da se bori za titulu u ABA ligi, veoma kvalitetan na svim pozicijama i u poslednje vreme u dobroj formi. Mi ćemo pokušati da nastavimo sa dobrim igrama. Na tome gradimo naš optimizam i verujem da možemo do pobede", naglasio je Čakarević.

Utakmica 22. kola ABA lige između Cedevite i Partizana igra se u subotu od 19 sati u Zagrebu.

Izvor: Kurir
Foto: aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter