Izvor:
13.03.2018 u 00:50
0

Zvezda izrešetala Cibonu: Sad kreće ono pravo – plej-of ABA lige!

Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su ekipu Cibone sa 107:69 u poslednjem 22. kolu ligaškog dela regionalnog takmičenja.

Crveno-beli su postavili rekord ABA lige na ovoj utakmici, pošto su ubacili čak 17 trojki iz 29 pokušaja (59%) i tako se na najbolji mogući način iskupili za veoma težak poraz u Evroligi od Barselone proteklog petka.

Najkorisniji igrač na ovom meču bio je centar crveno-belih Matijas Lesor koji je zabeležio 16 poena i sedam skokova, a u stopu su ga pratili Dilan Enis sa 21 poenom (7/7 za tri poena) i Ognjen Dobrić sa 18 postignutih poena.

Zvezdu sada očekuje plej-of regionalne lige i borba za titulu koja znači plasman u Evroligu seledeće sezone.

Branioci titule se u polufinalu sastaju sa Mornarom iz Bara, dok drugi polufinalni par čine Budućnost i Cedevita.

Polufinalna serija igra se na dve pobede.

happytv.rs
Foto: euroleague.net, aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter