Izvor:
17.03.2018 u 02:37
0

DE KOLO UZ ZVUK SIRENE UTIŠAO ISTANBUL: Srpski Fener posle drame poražen od CSKA!

U 26. kolu Evrolige koplja su ukrstili aktuelni branilac trofeja ekipa Fenerbahčea i glavni pretendent na titulu tim CSKA.

Susret je u potpunosti opravdao epitet derbija, a važnu pobedu u borbi za vrh tabele dobio je ruski tim pogotkom De Koloa u poslednjoj sekundi za konačan rezultat 79:81.

Tokom čitavog dela meča vladala je rezultatska neizvesnost, a niti jedan tim nije uspeo da dođe do osetnije prednosti.

Međutim, deblje živce imao je Grk Itudis koji je ponovo uspeo da bude bolji od svog učitelja i najboljeg trenera iz Srbije, Željka Obradovića. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Andrej Voroncjevič sa 17 poena.

Kod domaćina se istakao Nikolo Meli sa 18 koševa. Što se tiče srpskih košarkaša, Nikola Kalinić je imao učinak od 7 poena, dok je Marko Gudurić ubacio 2 poena.

Nakon ovog kola CSKA je ostao lider na tabeli sa 21 pobedom i 5 poraza, dok je Fener pao na treću poziciju sa 18 pobeda i 8 poraza.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter