Izvor:
22.03.2018 u 13:33
0

KALINIĆ ŽELI DA SE OSVETI ZVEZDI: Da vratimo za onaj poraz!

Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić istakao je da je ekipa iz Istanbula silno motivisana dolazi u Beograd, kako bi se osvetila za prošlosezonski poraz u "Pioniru".

Crveno-beli su prošle godine u uzbudljivom meču pobedili Fenerbahče, tako da će četa trenera Željka Obradovića želeti da se osveti.

Da, biće zanimljivo, kao i svaka utakmica, sigurno da je i nama i njima težak raspored, njima zbog plej-ofa sa Mornarom, mada i mi smo isto u ritmu od pet utakmica u devet dana, doduše ja ne igram tursko prvenstvo, pa je meni malo lakše, ali teško je svima… – rekao je Kalinić, i dodao:

Nadamo se dobroj utakmici i dobroj atmosferi i da svi uživamo. Pamtimo poraz od prošle godine kada su bili u seriji pobeda, a mi im došli i "legli", uzeli su nam skalp i sigurno da to pamtimo, pa ćemo želeti da se osvetimo sutra – istakao je srpski košarka.

Navijači Zvezde se nadaju sličnom scenariju i u četvrtak, priželjkuju dramu sa evropskim prvakom.

Može biti kao i prošle godine, ta utakmica možda nije bila lepa, ali je bila prava muška, takmičarksa, kao plej-of… Ja sam odigrao poprilično loše tako da imam dodatni motiv da se pokažem. Nadam se dobroj utakmici, očekujem da će biti zanimljivo, ne verujem da Zvezda razmišlja o Mornaru kada im dolazi prvak Evrope – zaključio je Kalinić.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter