Izvor:
22.03.2018 u 13:18
0

DOMINACIJA SRBA: Jokić i Teodosić blistali u pobedama Denvera i Klipersa! (VIDEO)

Denver slavio nakon dva poraza, Klipersi nakon četiri. Pobede upisali i Šarlot, Majami i Nju Orleans.

Denver je slavio na gostovanju Čikagu sa ubedljivih 135:102 i do pobede nakon dva vezana poraza došao ubedljivom igrom od prvog do poslenjeg minuta. Nagetsi su u jednom trenutku imali čak 46 poena prednosti u ovom meču.

Nikola Jokić je odigrao odličan meč i za 23 minuta postigao 21 poen uz sedam skokova i pet asistencija. Najefikasniji je među Nagetsima bio Pol Milsap koji je meč završio sa jednim poenom više od Jokića uz osam skokova i pet asistencija. Vilson Čendler je dodao 19 poena, a po 16 su upsiali Džamal Marej i Vil Barton.

Kristijano Felisio je sa 16 poena bio najefikasniji u Čikagu.

Los Anđeles Klipersi su kao gosti bili bolji od Milvokija i slavili sa 127:120.

Milvoki je do polovine prve četvrtine uspevao da održava minimalnu prednost, ali kada su preuzeli vođstvo Klipersi ga do kraja nisu ispuštali i stigli su do pobede nakon četiri vezana poraza.

Deandre Džordan je bio najbolji među Klipersima sa 25 poena i 22 skoka za dabl – dabl. Tri poena manje dodao je Ostin Rivers, a Miloš Teodosić je za 27 minuta postigao 15 poena uz dva skoka, četiri asistencije i jednu ukradenu loptu. Boban Marjanović nije ulazio u igru.

Džabari Parker je predvodio Milvoki sa 20 poena, a poen manje dodao je Erik Bledso.

Kurir
Foto: Arhiva
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter