Izvor:
23.03.2018 u 17:57
0

Kokoškov preuzima Finiks sledeće sezone?

Srpski košarkaški trener Igor Kokoškov glavni je kandidat za od sledeće sezone preuzme klupu Finiksa, piše Njujork tajms.

Sadašnji pomoćni trener Jute, u slučaju da dođe u Sanse, postao bi prvi srpski trener na čelu nekog tima iz najjače lige sveta.

Kokoškov godinama radi kao pomoćnik u NBA ligi, radio je i u Finiksu od 2008. do 2013, kao i u Los Anđeles Klipersima, Detroitu, Klivlendu i Orlandu.

Najveći uspeh u karijeri u karijeri ostvario je letos kada je sa reprezentacijom Slovenije iznenađujuće postao prvak Evrope pobedom nad Srbijom u finalu u Istanbulu.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter