Izvor:
30.03.2018 u 16:37
0

Dončić: Zvezda ima najbolje navijače u Evropi!

Luka Dončić, devetnaestogodišnja zvezda madridskog Reala, kaže da su navijači Crvene zvezde najbolji u Evropi i očekuje "pravi rat" na parketu Pionira.

"Svi znamo kakva je atmosfera u Pioniru. Navijači Crvene zvezde su neverovatni, najbolji u Evropi i sigurno je da će biti teško. Čeka nas prati 'rat', ali smo spremni", rekao je Dončić.

Srpski i regionalni šampion dočekaće 'Kraljevski' klub od 19 časova u 29. kolu Evrolige, u meču koji ima rezultatski značaj samo za goste. Dva kola pre kraja regularnog toka elitnog takmičenja, Real ima isti skor kao i Panatinaikos (17-11) s kojim se bori za četvrto mesto, odnosno prednost domaćeg terena u borbi za fajnal-for.

"Oni nemaju imperativ, ali ne verujem nikome i znam da moramo da damo 100 odsto mogućnosti. Panatinaikos sigurno neće posustati, pa ne smemo ni mi, koliko god svi evroligaški timovi bili opasni".

Ekipa Dušana Alimpijevića slavila je u prvom okršaju u Madridu, koji neće moći da računa na Nemanju Dangubića i Pera Antića, a isti slučaj biće i u majstorici polufinala ABA lige u ponedeljak protiv Mornara.

"Njihovu igru opisuje nekoliko pozitivnih stvari, dok imaju tri, četiri igrača koji mogu da pogode za tri poena i svakako da moramo da budemo oprezni", zaključio je Dončić, inače veliki navijač tima sa Malog Kalemegdana.

Slovenac je za kraj istakao da će o odlasku u NBA ligi, odnosno izlasku na Draft, gde ga mnogi vide kao prvog pika, odlučiti kada se sezona završi.

b92.net
Foto: Instagram/lukadoncic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter