Izvor:
04.04.2018 u 14:04
0

MAESTRALNO VEČE U NBA: Jokić sa 30 poena najbolji u pobedi Denvera nad Indijanom! (VIDEO)

Još jedna maestralna partija srpskog košarkaša Nikole Jokića u pobedi Denvera nad Indijanom sa 107:104.

Srpski košarkaš je ponovo bio najbolji sa 30 poena, šest skokova i sedam asistencija.

U poraženoj ekipi se istakao Viktor Oladipo sa 25 poena, šest skokova i sedam asistencija. Denver se nalazi na devetom mestu Zapadne konferencije, jednom ispod crte koje vodi u plej-of. Bojan Bogdanović odigrao je 31 minut za tim Indijane i za to vreme postigao osam poena, zabeležio tri skoka i jednu asistenciju.

Juta je na svom parketu pobedila Los Anđeles Lejkerse, a u pobedničkoj ekipi su se istakli Riki Rubio sa 31 poenom, šest skokova i osam asistencija i Donovan Mičel sa 26 poena, šest skokova i dve asistencije.

Košarkaši Finiks Sansa pobedili su Sakramento rezultatom 97:94. Najbolji u timu Kingsa bio je Bogdan Bogdanović koji je postigao 22 poena i zabeležio tri skoka i tri asistencije. U pobedničkoj ekipi se istakao Džoš Džekson sa 28 poena, šest skokova i dve asistencije.

Klipersi su slavili protiv Sparsa sa 113:110. U timu iz Los Anđelesa najbolji je bio Tobajas Haris sa 31 poenom, devet skokova i tri asistencije.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter