Izvor:
06.04.2018 u 21:58
0

VELIKI OBRT: Banka jduguje Partizan 400. 000 evra!

Utvrđeno da su crno-beli vratili više od glavnice i da, ako dobiju spor, mogu od banke da potražuju sredstva za usluge marketinga.

Na pomolu je veliki obrt na relaciji Ekspo banka – KK Partizan!

Klub iz Humske je, naime, tužio nekadašnju Marfin banku zbog uslova kredita i traži da ugovor koji je potpisan 2005. bude poništen. Sudskim veštačenjem je utvrđeno da Partizan ne samo da je vratio glavnicu od 1,9 miliona evra već je uplatio i više novca. Saznajemo da će, ukoliko sudski spor bude završen u korist kluba, zapravo banka biti dužna Partizanu, i to oko 400.000 evra!

– Trenutno, dok traje spor, zamrznute su menice koje je pripremila Ekspo banka i ona više ne može da skida novac sa računa KK Partizan, niti da ga blokira. Partizan je isplatio glavnicu, čak i više od toga. Praktično, sad banka potražuje samo kamate koje su potpuno nerealne i ako sud utvrdi da je to protivzakonito i poništi ugovor, crno-beli moraju da izmire još samo zatezne kamate, koje su smešne u odnosu na one iz ugovora – kaže dobro upućen izvor i dodaje:

– Partizan bi tada čak imao potraživanja prema banci zbog marketinških usluga za dve sezone, a vrednost tih usluga je oko 200.000 evra po sezoni. To praktično znači da može da se desi da bivša Marfin banka Partizanu mora da vrati 400.000 evra.

Izvor: Kurir
Foto: instagram/partizanbc

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter