Izvor:
11.04.2018 u 14:53
0

I to je moguće: ŠAMPION NBA LIGE PORAŽEN SA 40 POENA RAZLIKE! (VIDEO)

Košarkaši Jute Džez ponizili su vladaćujeće NBA šampiona Golden Stejt Voriorse pobedom 119:79!

Tim iz Solt Lejk Sitija je preuzeo kontrolu već u prvom periodu koji je dobio 33:16, pa je u igri za treće mesto na Zapadu pred plej-of.

Donovan Mičel je postigao 22 poena uz ruki rekord po broju trojku. Sa četiri na ovom meču stigao je do 186 ove sezone, nadmašivši učinak Demijena Lilarda.

Pratili su ga Derik Fejvors sa 16 poena i devet skokova, Jonas Jerebko sa 14, te Rudi Gober i Riki Rubio sa po 13.

Juta je šestom uzastopnom pobedom, a trećom u četiri duela sa Voriorsima stigla na pobedu od trećeplasiranog tima konferencije Portlanda, s kojim igra u sredu uveče.

Tim koji su svi otpisali iz trke za plej-of nakon što su letos napustila dvojica glavnih strelac Gordoj Hejvord i Džordž Hil, ni u slučaju poraza ne može da padne niže od pete pozicije.

S druge strane, Voriorsi su doživeli najteži poraz pod vođstvom Stiva Kera. Klej Tompson je postigao 23, a Kevin Durent samo 13 poena.

Šampion je regularni deo sezone završio sa učinkom 58-24 i drugoj poziciji na Zapadu.

b92.net
Foto: Facebook/gswhomegame

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter