Izvor:
11.04.2018 u 21:48
0

PODGORICA OVO NE PAMTI: Za dva meča Budućnosti i Zvezde vlada nezapamćeno interesovanje, bio bi mali i stadion pod Goricom!

Budućnost je pobedom u prvom meču finala ABA lige sa Crvenom zvezdom došla u prliku da sa dve pobede u Podgorici trijumfuje sa 3:1 u seriji i prvi put u istoriji postane šampion regiona, što bi tim trenera Aleksandra Džikića donelo i plasman u košarkašku Evroligu.

Shodno tome, u Crnoj Gori vlada nezapamćeno interesovanje za treći i četvrti finalni meč. Kako je na Fejsbuk profilu saopštila Budućnost, za komplete ulaznica već sada ima preko 8.000 zahteva.

"Imajući u vidu 300 godišnjih karata, koje su vlasnici istih kupili na početku sezone, kao i 1.200 karata za firme – sponzore kluba, jasno je da je nemoguće izaći u susret svim zainteresovanima".

Prvak Crne Gore do četvrtka će rešiti da li će na dan utakmice biti pušten bar mali kontingent karata u slobodnu prodaju. Kako trenutno stoje stvari, "vrlo teško, jer…"

"Izvesno je da bi publika koja želi da prisustvuje meču Budućnost Voli – Crvena zvezda ispunila i gradski stadion u Podgorici!"

Podgoričani su apelovali na navijače Crvene zvezde koji uspeju da obezbede ulaznice, da "zbog lične bezbednosti" ne unose na utakmicu navijačke rekvizite i obeležja tog kluba.

Treći meč na programu je u petak od 20.00, a četvrti u subotu od 21.00.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter