Izvor:
12.04.2018 u 18:48
0

U „MORAČI“ DA VRATIMO SERIJU U BEOGRAD! Alimpijević: Ako je mogla Budućnost, možemo i mi!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević, uoči putovanja u Podgoricu na nastavak finalne serije ABA lige protiv Buducnosti, izjavio je da se nada da će regionalni prvak u najmanju ruku izboriti povratak u Beograd, ali i da očekuje da će mečevi i dalje biti na jednu loptu.

Treća utakmica finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Buducnosti igra se u petak od 20 sati u hali "Morača" u Podgorici, dok je četvrta na programu dan kasnije od 21 čas.

Idemo u Podgoricu da u najmanju ruku vratimo seriju u Beograd. Kao što je naš rival ostvario jedan brejk, ne vidim zašto i mi ne bismo uradili isto to. Sve utakmice protiv Budućnosti su bile gotovo na jednu loptu, kada pogledate gotovo da nema koš razlike u ova četiri meča, verujem da će takva biti i ova – izjavio je Alimpijević za klupski sajt.

Kako je naveo, u "Morači" očekuje uzavrelu atmosferu, ali se nada da će njegovi igrači to iskoristiti u svoju korist.

Spremni smo na napetu atmosferu, ali u sportskim okvirima, poput one koja je bila u Beogradu. Takav ambijent nas motiviše jer imamo dovoljno zrelosti u ekipi za takvu atmosferu, koja će nam biti dodatni motiv i predstavljati rasterećenje, jer smo igrali i u vrelijim okruženjima ove sezone – istakao je trener Zvezde.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić navodi da se ekipe međusobno dobro poznaju, obećava borbu u granicama mogućnosti, ali i naglašava značaj koncentracije kada se meč bude lomio.

Putujemo na dve utakmice u Podgoricu da izborimo pobedu, ako se ukaže prilika i završimo seriju. Znamo se dobro sa ekipom Budućnosti jer će nam ovo biti peta utakmica u sezoni. Sve su bile neizvesne, ali ono što je sigurno, borićemo se do granica svojih mogućnosti. Moramo da odigramo osim borbeno i skoncentrisano, poput završnice druge utakmice koja nam je pokazala neke smerice – rekao je Dobrić.

Trener crveno-belih je rekao da će sa ekipom u Podgoricu putovati i iskusni Pero Antić, ali da će se o njegovom nastupu znati više na sam dan meča, dok u Beogradu ostaje Nemanja Dangubić.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter