Izvor:
18.04.2018 u 14:59
0

Borba za poslednji trofej u sezoni: Spremite se, počinje Košarkaška liga Srbije!

Od četiri trofeja u regionu do kojih su srpski klubovi mogli da dođu, podeljena su tri. Partizan je osvojio Kup Radivoja Koraća, Krka je osvojila šampionski pehar Druge lige, a podgorička Budućnost Jadranske lige.

Na talonu je ostao još jedan trofej, namenjen prvaku Srbije, u kojem doduše nema koverte sa pozivnicom za neko drugo takmičenje. Jer poznato je da će Zvezda, Partizan, FMP i Mega Bemaks i naredne godine igrati u elitnoj diviziji regiona. Ipak, klubovi, oni najveći, najavljuju da im pored pehara ne treba dodatni motiv za najbolja izdanja.

– Zvezda ulazi u završnicu s jednom idejom – da je osvoji. Naravno, postoji još ekipa koje mogu ravnopravno da razmišljaju o tituli. Kandidaturu je istakao i Partizan, koji ima osnova za to u dobrim igrama i svemu onome što je bilo u prošlosti. Očekujem zanimljivu i dobru Superligu – izjavio je trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević.

Ni Partizan ne krije ambicije da se posle četiri godine vrati na srpski tron.

– Možda zvuči kao fraza, ali Partizan je u obavezi da napadne svaki trofej na domaćoj sceni, pa ćemo se tako i ponašati. Pripremili smo se najbolje što smo znali i umeli – jasan je trener crno-belih Nenad Čanak.

GRUPA A

Danas

Borac – Zlatibor 19.00

C. zvezda – Mladost 19.00

Mega Bemaks – Tamiš 19.00

GRUPA B

Sutra

FMP – Metalac 18.00

Dinamik – Vršac 18.00

Partizan – Vojvodina 20.00

novosti.rs
Foto: kls.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter