Izvor:
01.05.2018 u 15:12
0

NISMO MI POBEDILI, NEGO JE TAMIŠ IZGUBIO! Alimpijević teško razočaran igrom Zvezde!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević konstatovao je da nije njegov tim dobio meč, nego ga je Tamiš izgubio u petom kolu srpske Superlige (87:86).

Ekipa iz Pančeva je imala dva poena prednosti pet sekundi pre kraja, loptu u rukama i "uspela" je da izgubi trojkom Stefana Jankovića dve sekunde pre kraja.

Pobeda, međutim, nije oduševila trenera Zvezde Alimpijevića.

Tamiš je ovo izgubio, nije Zvezda pobedila. Čestitke mom kolegi Bojanu Jovičiću i njegovom timu. Znam odlično sa koliko energije i ljubavi prema ovom poslu radi i sve pohvale za ovaku vrstu stabilnosti u dobrim rezultatima. Zasluge za to pripadaju pre svega njemu, naravno i vodećim ljudima u klubu – rekao je Alimpijević posle meča.

A, razočaran je bio i trener Tamiša Bojan Jovičić.

– Zvezda je zasluženo pobedila jer ako neko na dve sekunde pre kraja, na dva razlike za nas baci onakav pâs, koji se ne baca ni u pionirskom uzrastu, i ako na čeonom autu ostavimo igrača samog na tri poena, a samo tri poena ne smemo da primimo, to je naš poraz i pobeda Zvezde – istakao je Jovičić.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter