Izvor:
10.05.2018 u 14:31
0

Zvezda NBA lige dolazi u Beograd na Fajnal-for!

Donovan Mičel, košarkaš Jute Džez, otkrio je američkim medijima da će narednog vikenda biti u Beogradu na Fajnal-foru Evrolige.

Mičel, koji iza sebe ima neverovatnu ruki sezonu, istakao je da će zajedno sa Ekpeom Judom doputovati u prestonicu Srbije.

Ovu informaciju preneo je novinar "The Athletic" Ben Douset, koji navodi da Mičel posle toga planira da uloži dodatan napor kako bi se što bolje pripremio za narednu sezonu.

Donovan Mičel ove takmičarske godine prava je senzacija u najjačoj ligi na svetu, pošto je u tek prvoj sezoni u ligi uspeo da beleži preko 20 poena i vodi Jutu Džez u plej-of (prvi od Karmela Entonija sezone 2003/2004).

Džez je u prvoj rundi plej-ofa izbacio favorizovani Tander, a Mičel je igrao glavnu ulogu u eliminisanju Rasela Vestrbuka i ekipe. Preko Hjustona nisu mogli, ali to ne umanjuje njihovu fantastičnu sezonu.

Fajnal-for u Beogradu na programu je od 18. do 20. maja i ukoliko Mičel dođe biće to velika stvar za organizatore turnira.

b92.net
Foto: wikipedia, euroleague.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter